FLORENCE PEETERS AAN HET WOORD..

1. Zou je jezelf even kunnen voorstellen?

Ik ben Florence Peeters, 24 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Sint Hubert. In het dagelijks leven ben ik consultant bij SD Worx Staffing Solutions en haal ik veel plezier uit voetbal, reizen en vrienden.

  1. Hoe ben je met Fit Voorop in aanraking gekomen?

Eigenlijk ben ik per toeval via via bij Fit Voorop terecht gekomen, net op een moment dat ik niet zo lekker in mijn vel zat en twijfelde om daar iets mee te doen. Ik was onder de indruk van de resultaten van deelnemers en besloot een berichtje te sturen.

  1. Wat waren jouw frustraties en valkuilen waardoor je jouw resultaat niet wist te behalen?

Ik heb altijd veel gesport en vind het ook leuk om actief bezig te zijn, en ben zo ook gaan fitnessen. Maar dit deed ik zonder doel en te weinig kennis hoe ik er daadwerkelijk resultaat mee behaalde. Vorig jaar lukte het me na een aantal maanden nauwelijks sporten om die redenen ook maar niet om de draad weer op te pakken, en kom je een negatieve spiraal terecht.

  1. Welke resultaten heb je weten te behalen met het de hulp van Fit Voorop?

Ondanks dat ik altijd sportief ben geweest, was ik voor mijn doen volledig uit vorm. Het traject bij Fit Voorop heeft me uit die sleur getrokken. Met als resultaat dat ik 15 kg ben afgevallen, de beste shape ooit heb behaald en deze nu ook gemakkelijk kan vasthouden! Nog belangrijker is dat ik me weer zelfverzekerd en goed voel over m’n lichaam en leefstijl.

  1. Wat heeft Fit Voorop hierin betekent voor jou op weg naar jouw doelen?

Ik wilde me weer fit voelen, lekker in m’n vel en het plezier terugkrijgen in sporten. Doordat je zoveel persoonlijke begeleiding krijgt op alle aspecten (training, voeding, mindset, leefstijl) heb ik de knop écht om kunnen zetten en ben ik er vol voor gegaan. Niet alleen krijg je veel handvaten tijdens het traject, maar ook echt bruikbare lessen om het op de lange termijn vol te houden. Na het traject ben ik in de vrije gym bij Fit Voorop blijven sporten, ik voel me hier echt thuis!

  1. Wat zou je andere mensen adviseren die in dezelfde situatie staan zoals jij voor het programma stond?

Het kan lastig zijn om toe te geven dat het je zelf niet lukt. Durf de stap te nemen en je merkt al snel hoeveel verder het je brengt! In mijn ogen kan het alleen maar boven verwachting goed uitpakken, als je er zelf maar voor de volle 100% voor gaat. Je bent het jezelf waard!