1. Zou je jezelf even voor kunnen stellen?

Ik ben Ettje Dijkstra en ben 52 jaar, samenwonend en heb een dochter van 22 jaar. Ik werk ik de Thuis Begeleiding  (zorg).

  1. Hoe ben je met Fit Voorop in aanraking gekomen?

Mijn vriend heeft getraind bij Fit Voorop en mijn vriendin is ook begonnen bij Fit Voorop.

  1. Wat waren jou frustraties en valkuilen waardoor je jou resultaat niet wist te behalen?

Ik sporten veel maar ik viel niet af en ik wist niet wat de juiste voeding was met de juiste verhoudingen. Ik probeerde allemaal diëten en het lukte me maar niet om me doelen te behalen.

  1. Welke resultaten heb je weten te behalen met de hulpvaardig Fit Voorop

Ik weet nu hoe ik mijn juiste spiergroepen moet trainen en als ik een trainingsdag heb dat ik dan meer koolhydraten moet eten en minder eiwitten en de juiste verhouding. Ook heb ik meer vertrouwen gekregen in je voeding. Ik weet nu beter wat ik wel en niet kan eten om mijn energie is erg hoog!

  1. Wat heeft Fit Voorop hierin betekent voor jou op weg naar jou doelen?

Dat mijn doelen dus wel haalbaar zijn en dat je door moet zetten om iets te bereiken en dat je altijd je doelen aan kunt passen zodat je ze alsnog bereikt. Ik blijf nu trainen bij Fit Voorop op de open gym om deze resultaten te onderhouden.

  1. Wat zou jij andere mensen adviseren die in de zelfde situatie staan?

Dat je bij Fit Voorop goede begeleiding krijgt en dat je bewust word wat voor voeding je eet. Zee staan altijd open om je vragen te beantwoorden wat heel belangrijk is. Je moet natuurlijk zelf ook doorzetten en niet stoppen. Tevens heeft Fit Voorop een groepsapp  wat ook fijn is zodat je elkaar ook kunt steunen wat super fijn is. Kortom een super sportschool die ervoor zorgt dat je veel meer zelfvertrouwen krijgt!