1. Zou je jezelf even kunnen voorstellen?

Hoi Iedereen, Mijn naam is Egith van Dinther. Sinds mijn 16e ben ik werkzaam als internationaal model. Voor mijn werk heb ik voornamelijk in de US gewoond. Los Angeles is daarbij mijn vaste home base.

Gezonde voeding en training zijn onderwerpen waar ik dagelijks mee bezig ben. Het is deel van mijn werk maar ook deel van mijn leven. Mijn interesses gaan altijd uit naar het optimale leven; hoe kan ik optimaal leven en dagelijks mijn mentale en fysieke toestand verbeteren.

  1. Hoe ben je met Fit Voorop in aanraking gekomen?

Mijn vriendin Kim van Heel heeft een paar jaar terug bij jullie het traject doorlopen. Zij was zo enthousiast hierover dat het mij erg nieuwsgierig maakte. Ik ben gewend om met personal trainers te werken en leer graag nieuwe dingen bij. Fitvoorop leek voor mij de perfecte nieuwe uitdaging te zijn.

  1. Wat waren jouw frustraties en valkuilen waardoor je jouw resultaat niet wist te behalen?

Ik denk dat ik in de loop der jaren in mijn eigen routine ben blijven haken. Hierdoor boekte ik geen nieuw resultaat. Ik wilde kijken wat ik kon verbeteren qua voeding en training maar wilde dit wel onder professionele begeleiding doen.

  1. Welke resultaten heb je weten te behalen met het de hulp van Fit Voorop?

Dankzij de hulp van Fitvoorop ben ik veel bewuster gaan eten en effectiever gaan trainer. Hiervoor deed ik vaak mijn ontbijt overslaan, waardoor ik later op de dag weer wilde gaan snacken.

Ook dacht ik altijd 2 uur in de gym te moeten staan om echt resultaat te boeken. Door Fitvoorop ben ik gaan inzien dat ik door de juiste voeding en training een top resultaat kan boeken, zonder mezelf af te tuigen.

  1. Wat heeft Fit Voorop hierin betekent voor jou op weg naar jouw doelen?

Fit voorop is cruciaal geweest op het gebied van ‘meten is weten’. Door mijn voeding goed voor te bereiden en het wegen van mijn eten boekte ik sneller resultaat. En nu nog, zelfs na mijn project, ben ik nog steeds nieuwe doelen aan het behalen. Het is echt heel fijn om te weten dat ik een goede basis heb. Hier kan ik altijd op terug vallen.

  1. Wat zou je andere mensen adviseren die in dezelfde situatie staan zoals jij voor het programma stond?

Wil je resultaat voor nu maar ook voor de rest van je leven, ga dan naar Fit Voorop. Het project heeft me zoveel rust gegeven, dat ik me nu geen zorgen meer hoef te maken over mijn gewicht of looks.

Persoonlijke begeleiding geeft net dat extra pushje in de rug. Je ziet je body transformen en dat geeft veel energy een brede glimlachen!