1. Zou je jezelf even kunnen voorstellen?

Mijn naam is Jeroen, beter bekend als Bliksem ?, ben 45 jaar , getrouwd in 1999 met Suzanne en samen hebben we 3 kinderen: Teun (18),Joep (16) en Neel (15). In het dagelijks leven werk ik in een 5 ploegen systeem bij Friesland Campina als Operation Expert Packaging en stuur ik een ploeg met 10 mensen aan.  Als hobby’s heb ik naar PSV gaan ( al 39 jaar seizoenkaart), tennissen en darten. Verder vind ik het leuk om naar de sportwedstrijden van mijn kinderen te gaan kijken, en hoe verrassend, alle 3 voetbal ?. Daarnaast ga ik graag wandelen met Suzanne samen met onze bulldog Gradje.

  1. Hoe ben je met Fit Voorop in aanraking gekomen?

Vorig jaar heb ik 8 maanden getrained met kick boxen om mee te doen voor het goede doel met fightcancer night om uiteindelijk in Augustus ’19  een echte wedstrijd te kickboxen voor 1200 man wat  zo gaaf was dat ik daar topfit op podium verscheen. Na daarna bijna een jaar geen echt fysieke sport uitgeoefend te hebben was ik dit jaar 8 kilo zwaarder dan toen. Op vakantie kwam ik al scrollend over FB een bericht tegen van een bekende ( Floyd D.) in een promotie filmpje van Fit Voorop wat me gelijk aansprak. Gelijk de stoute schoenen aangetrokken en een bericht gestuurd waarop snel gereageerd werd waardoor de eerste contacten gelijk gelegd waren en ik voor mezelf al niet meer terug kon en wilde!

  1. Wat waren jouw frustraties en valkuilen waardoor je jouw resultaat niet wist te behalen?

Door drukke werkzaamheden een jaar niks gedaan ( is eigenlijk geen excuus want jaar ervoor had ik het net zo druk) . Daarom is voor mij de stok achter de deur erg belangrijk, vorig jaar was dat toeleven naar de wedstrijd waardoor je op automatische piloot je doel wat je voor ogen hebt wil en gaat bereiken ongeacht hoe druk je het hebt. Frustraties kreeg ik dus pas dit jaar op vakantie toen ik zag dat ik minder fit was dan voorheen, valkuil voor mij is dus geen einddoel voor ogen hebben.

  1. Welke resultaten heb je weten te behalen met het de hulp van Fit Voorop?

Met dit doel wat ik voor ogen had ben ik naar Thierry gegaan. Mijn doel was dus niet alleen wat afvallen maar gelijkertijd ook flink sporten icm een gezondere levensstijl met een mooi eindresultaat (strakke buik). Al vanaf dag 1 ben ik er 200% voor gegaan waardoor je ook echt snel resultaat ziet wat natuurlijk super helpt om op de ingeslagen weg door te gaan. Ook vanaf de dag dat ik bij Fit Voorop binnen liep voelde je een warm welkom, waar iedereen heel betrokken met elkaar werkt en sport, ook de begeleiding is van grote klasse, je hebt bijna 24 uur lang antwoord op je vragen als je die hebt.

  1. Wat heeft Fit Voorop hierin betekent voor jou op weg naar jouw doelen?

Fit voorop is voor mij een super belangrijke sparringspartner en tegelijkertijd voor mij een perfecte leerschool over hoe je een goede balans kunt creëren tussen voeding,sporten en gestructureerd afvallen.Verder moet je wekelijks je stand doorgeven ( wat gegeten per dag, je gewicht) waardoor je niet voor verrassingen komt te staan doordat ze hier kort op acteren en handelen.

  1. Wat zou je andere mensen adviseren die in dezelfde situatie staan zoals jij voor het programma stond?

Wacht niet , stuur Fit Voorop een bericht en ga op gesprek bij Thierry, dat is geheel vrijblijvend natuurlijk, maar ik durf te garanderen dat als je dat gesprek gehad hebt en je ziet daar de beleving van iedereen ( zowel de sporters als staf) dat je maar 1 ding wil en dat is ook behoren bij deze de groep die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben  en dat is vooral een fitter, gezonder lichaam en levensstijl creëren en daarvoor ben je dus aan het juiste adres bij Fit Voorop!!