1. Zou je jezelf even kunnen voorstellen?

Mijn naam is Maaike, ben 23 jaar en woon samen met mijn vriend Marcel  en hondje Loek in wilbertoord. Ik werk in een kapsalon in Sint-Oedenrode maar heb hiervoor lang voor mezelf gewerkt in wilbertoord. Als ik mezelf moet omschrijven ben ik spontaan en (bijna) altijd vrolijk ( ach iedereen heeft soms z’n dag niet)

  1. Hoe ben je met Fit Voorop in aanraking gekomen?

Ik volgde fitvoorop  al een tijdje via Facebook, maar nooit de stap durven zetten om in contact te komen met hun ….. tot er een blackvryday actie kwam, en ik zei tegen mijn zusje Evie; hup like delen en een reactie eronder! Yes wij samen wonnen een gratis les. Met veel goede zin naar de training die toch wel echt veel zwaarder was dan wij in gedachten hadden, gesprekken met Thierry gehad over wat we konden verwachten en vanaf dag 1  met de volle 200% het traject in gegaan. Super spannend voor wat we allemaal konden verwachten maar we werden warm onthaald en zo kregen zelfs wij plezier in het sporten!

  1. Wat waren jouw frustraties en valkuilen waardoor je jouw resultaat niet wist te behalen?

Ongeveer 2 jaar geleden dacht ik; een abonnement bij de sportschool zal me goed doen. Ik was vaak moe, weinig energie en daardoor zat ik  ook vaak niet zo lekker in m’n vel, zonde enige ervaring  ging ik naar een goedkopen sportschool in Cuijk waar ik op dat moment ook woonde. Na een paar maanden was ik er al klaar mee! Geen resultaat .. omdat ik totaal geen idee had wat ik aan het doen was!

  1. Welke resultaten heb je weten te behalen met het de hulp van Fit Voorop?

Met het doel wat ik voor ogen had ben ik naar Thierry gegaan. Ik was net rond de 9 kilo afgevallen door puur stress zonder er iets aan te doen. Niet goed voor me zelf gezorgd in die tijd maar wel wat kilo’s lichter zoals ik wilde! Met behulp van fit voorop ben ik beter gaan eten en uiteindelijk rond de 19 kilo afgevallen! Veeel beter in m’n vel! Veel meer energie! En veel meer zelf vertrouwen!

  1. Wat heeft Fit Voorop hierin betekent voor jou op weg naar jouw doelen?

Fit voorop is voor mij super belangrijk geweest! Zonder de hulp van hun waren mijn 9 kilo die ik al afgevallen was er zo weer aan. Ik ben veel bewuster gaan kiezen wat mijn voeding per dag is en ben ik echt gaan houden van t sporten. Ik trainde 2 keer in de week met mijn zusje Evie en nu samen in de open gym bij fit voorop! Fit voorop zorgt  ervoor dat wij de juiste oefeningen doen. En voor ons zijn hun  een stok achter de deur..

  1. Wat zou je andere mensen adviseren die in dezelfde situatie staan zoals jij voor het programma stond?

Neem contact op met fit voorop en samen met hun zorg je ervoor dat je een leuker mens word! Het is een investering in jezelf voor de toekomst! Maar voor mij was het dit allemaal meer dan waard!

 Wees moedig, wees sterk, wees dapper, en werk hard voor je dromen zodat ze uit kunnen komen!