ZAKELIJK MEER SUCCES ALS ONDERNEMER? START MET PERSONAL TRAINING!

Hallo ondernemer, zoals wij beide weten als ondernemers onder elkaar willen wij allebei het beste presteren en het beste in onszelf naar boven halen. Het kan niet zo zijn dat wanneer je op topniveau wil presteren of het topniveau wilt behalen dat je met een lichaam rondloopt waarmee je niet tevreden bent of onder de maat is. Jouw vitaliteit, gezondheid en fysieke status bepaalt heel veel omtrent jouw prestatie op zakelijk gebied. Wil jij ook topfit zijn en op topniveau presteren, net als je bedrijf? Dan kan Fit Voorop jou hierbij helpen!

TIJD VERDELING IS BEPALEND!

Als ondernemer is een ding heel belangrijk, namelijk tijd. Tijd is een begrip dat ontastbaar is, wanneer het weg is komt het nooit meer terug. Om succes te behalen is het belangrijk om iedere minuut van de dag goed te benutten. Vraag jezelf eens af wat je liever doet: Ga je liever 5 tot 6 keer per week trainen in de sportschool, zonder begeleiding, zonder goede kennis en zonder voldoende resultaat? Of kies je er liever voor om 2 à 3 uur per week onder super goede begeleiding hard te trainen? En om ervoor te zorgen dat jouw vitaliteit, gezondheid en fysieke status naar hetzelfde niveau wordt getrokken als het niveau waarop je zakelijk presteert?

Voor de eerste optie heb je waarschijnlijk niet eens tijd, want als ondernemer besteed je niet alleen veel tijd aan werk, maar ook aan familie en vrienden. 6 tot 8 uur besteden in de sportschool, zonder resultaat is zonde van de tijd en daarom is Fit Voorop Personal Training Uden dé oplossing voor jou. Je gaat 2 à 3 uur per week superhard trainen onder scherpe begeleiding. Dit kost je maar 3 uur per week, waardoor je dus ook tijd overhoudt voor je gezin, familie en vrienden.

JIJ BENT HET VOORBEELD!

Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk als ondernemer om een goede voorbeeldfunctie te hebben. Je wilt op topniveau presteren en dat jouw werknemers ook op topniveau presteren. Jij als werkgever bent het voorbeeld, de leider van het team en degene die laat zien hoe het moet. Wat kan je verwachten als je thuis op de bank zit, niet veel doet, ongezond eet en niet of nauwelijks sport? Je kan dan niet verwachten van je werknemers dat ze ook top presteren.

Wanneer jij ze niet het goede voorbeeld geeft gaan jouw werknemers dat ook niet doen en vergroot het de kans op ziekteverzuim, burnouts enz.

Jij bent door de ogen van Fit Voorop Personal Training Uden het voorbeeld binnen het bedrijf en jij bent degene die ervoor moet zorgen dat ook jouw werknemers goed presteren.

Wees een leider, laat het goede voorbeeld zien en dan zullen zij jou ook volgen.

JE HOEFT ER NIKS VOOR OP TE GEVEN

Wij weten als geen ander dat jij op zakelijk gebied ook geregeld te maken hebt met zakelijke afspraken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zakendiners en vergaderingen. Ook ben je vaak veel onderweg. Allemaal problemen waar jij als ondernemer tegen aanloopt, wanneer je gezonder en fitter wilt worden.

Ons programma is ervoor gemaakt dat je al deze dingen niet hoeft op te geven. Het programma wordt precies voor jou op maat gemaakt, zodat je elke keer weer opnieuw resultaat behaalt, steeds gezonder wordt en jouw fysiek naar een hoger niveau tilt. Waarom zou je als ondernemer nog wachten?

Urenlang in de sportschool zonder resultaat is verleden tijd! Bij Fit Voorop Personal Training Uden houd je niet alleen meer tijd over voor je bedrijf, maar ook voor je gezin, familie en vrienden terwijl je jouw fysieke doelen behaald. Met jouw topfysiek kun jij straks het goede voorbeeld zijn voor je werknemers, zonder daar iets voor op te hoeven geven.

Mijn vraag aan jou als ondernemer: Wanneer zien wij jou? En wanneer kies jij ervoor om jouw fysiek, net zoals je bedrijf op topniveau te brengen? Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan! KLIK HIER