Fit Voorop Personal Training Uden & Gemert

Fit Voorop UdenFit Voorop, gevestigd in Gemert – Bakel en Uden, is een bedrijf dat mensen aftraint binnen 12 weken om hun doestelling te behalen. Dit doormiddel van een aantal factoren die zorgen voor optimaal resultaat: training, voeding, sociale invloed, stress slaap. Deze mensen zijn afkomstig uit Gemert – Bakel, Uden en omliggende dorpen zoals De Mortel, Zeeland, Elsendorp, Milheeze, Handel, Veghel, Boekel, Mill en Oss. Met behulp van een succesformule waarin vijf domeinen centraal staan worden deelnemers gecoacht tot hun ideale droomfysiek op locatie Gemert – Bakel of locatie Uden.

HET 12 WEKEN PROGRAMMA

Het Fit Voorop 12 weken programma is het meest effectieve methode om binnen een korte periode jouw ultieme transformatie te maken. Deze manier van trainen biedt de hoogste mate. Van persoonlijke begeleiding, scherpe inzichten en verbluffende resultaten.

Binnen 12 weken gaan we samen jouw ultieme fysiek halen zodat jij weer met een lach in de spiegel kan kijken! Dit keer geen kleine veranderingen maar verbluffende stappen. Naast de fysieke transformatie transformeer je ook als persoon. Je staat krachtiger in het leven en onzekerheid behoort voortaan tot het verleden.

Het 12 weken programma passen we volledig aan op jouw persoonlijke doelstelling, zodat je het precies past bij jou als persoon en jouw leven. Hierbij gaan kijken we naar hoe jouw dag eruitziet. Hier passen we het voedingspatroon op aan. We zullen ook gaan kijken hoe de trainingen worden opgezet, zodat je lichaam genoeg rust heeft om te herstellen. We bekijken elke situatie waarmee je te maken krijgt zodat jij de juiste balans gaat vinden tussen keiharde transformaties en een leefbaar leven.

Wat houdt u allemaal over naar zo’n transformatie:

 • Strakker en een gespierder figuur.
 • Afvallen
 • Minder vet.
 • Meer zelfvertrouwen.
 • Een fitter lichaam.
 • Een verbeterde uithoudingsvermogen.
 • Meer energie gedurende de dag.
 • Verbeterde kracht en spiermassa.
 • Grotere mentale weerbaarheid.
 • Meer kennis over voeding en training.

 

GEVESTIGD IN UDEN EN GEMERT

Een van de twee locaties van Fit Voorop Personal Training bevindt zich in Gemert – Bakel. Op deze locatie is Fit Voorop begonnen en tot op de dag van vandaag worden er nog steeds verbluffende resultaten neergezet in Gemert. De studio in Gemert is geschikt voor 1:1 trainingen door de vele variatie in apparatuur. Op deze locatie trainen de mensen uit De Mortel, Zeeland, Elsendorp, Milheeze en Handel.

De tweede locatie van Fit Voorop Personal Training bevindt zich in Uden.  Op deze locatie is Fit Voorop begonnen en tot op de dag van vandaag worden er in Uden nog steeds verbluffende resultaten neergezet. De studio in Uden is geschikt voor 1:1 trainingen door de vele variatie in apparatuur. Op locatie Uden worden echter ook 1:2 of 1:4 trainingen gegeven. Op deze locatie trainen de mensen uit Veghel, Boekel, Mill, Odiliapeel, Volkel, Zeeland, Nistelrode, Erp en Oss.

Personal Training Gemert

VOOR WIE IS PERSONAL TRAINING?

Personal Training is voor mensen die graag kwalitatief hoge begeleiding willen hebben bij het behalen van hun doelstelling en meer kennis op willen doormiddel van een deskundige coach. De meeste klanten kiezen voor deze vorm van training om dat ze een stok achter de deur nodig hebben of niet de kennis in huis hebben hoe ze moeten trainen om hun doel te behalen. Het is dus voor alle groepen mensen toegankelijk ongeacht man/ vrouw, dik/dun. Zolang je maar een doel hebt waarmee we jou kunnen helpen om dit te verwerkelijke.

 

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

24/7 bereikbaarheid (coaching). Dit vinden we van groot belang, aangezien er veel zijn die de stok achter de deur nodig hebben zodra ze in moeilijke situaties komen. Door de beschikbaarheid van 24 uur kun je dus ten alle tijden over je coach beschikken.

Een leertraject in zowel voeding en training. Je gaat stapsgewijs je eigen voedingsschema maken. Dit doe je in 3 fases. Ook op het gebied van trainen ga een stuk meer kennis opdoen. Je leert de juiste houding aan, waardoor je in de toekomst stukken minder blessures op zal lopen.

Iedere 4 weken een op maat gemaakt trainingsschema en voedingsschema, deze worden opgesteld op basis van jouw leefstijl en je persoonlijke doelen.

 

WAAROM ZOU JE ONS ALS COACH WILLEN?

We staan bekend om onze verbluffende transformaties (summerbody), maar hoe komen we tot dit succes? Ondertussen hebben we al meer dan 150 mannen/ vrouwen aan hun droomlichaam mogen helpen. Deze mensen lopen nu zelfverzekerd door het leven en hebben meer kennis van voeding en training.

We beschikken over deskundige trainers die zichzelf ook blijven ontwikkelen. Zo hebben we verschillende studies, cursussen, seminars en masterclasses in binnen en buiteland met succes gevolgd. Met al deze kennis is dit unieke concept ontstaan. Door de hoeveelheid kennis die we hebben opgebouwd is het mogelijk om steeds meer individuen te laten transformeren naar hun gewenste droomfysiek. Dit doen we doormiddel van training, voeding, stress, slaap en sociale invloeden.

 

WIE HELPEN WIJ?

 • Mannen vrouwen, voornamelijk van 20 tot 50 jaar.
 • Fit willen worden
 • Willen afvallen zonder honger
 • Beach body bereiken zonder honger
 • Weer willen leven in volle potentie
 • Weer met een lach in de spiegel willen kijken.
 • Waar leuke kleren willen passen.
 • Weer zwemkleding durven te dragen.

NIET ALLEEN DOEN MAAR OOK LEREN!

Wij van Fit Voorop vinden het belangrijk dat deelnemers die bij ons personal training volgen ook daadwerkelijk iets leren. Zo is ons 12 weken programma onderbouwd in 3 fases. Zo leer je in iedere fase (om de 4 weken) hoe je stapsgewijs naar je eigen summerbody werkt. Hierdoor val je naar de 12 weken niet in het “diepen”. Je staat dus met beide benen op de grond. Door de kennis die je hebt geleerd ben je in staat om je summerbody intact te houden.

 

DEZE STRIJDERS GINGEN JE VOOR

Pieter: (personal training uden)

Na een lange tijd van blessures en minder sporten ben ik via via in contact gekomen met Fit Voorop.

Ondanks enige aarzeling, gezien het financiële plaatje en de tijd je moet investeren, heb ik toch besloten om de uitdaging aan te gaan.

Ondanks dat mijn eerste 3 maanden nog niet voorbij zijn kan ik zeggen dat de ik de perfecte keuze gemaakt heb en raad het ook iedereen aan. Ik voel me na 2 maanden topfit en heb al veel geleerd over hoe te trainen en mijn voeding.

Ik vreesde dat ik de pittige trainingen met mijn schouderblessure nooit vol zou kunnen houden, maar het tegendeel is bewezen. Door de 1 op 1 trainingen krijg je precies de juiste begeleiding, wordt je ook op techniek perfect bij gestuurd en weten ze elke keer de lat weer iets hoger te leggen je uit te dagen.

Uiteraard komt er ook een stukje zelfdiscipline bij kijken, maar door het enthousiaste team is dat prima te doen. De begeleiding houdt niet op na een training, maar gaat 24 uur per dag door. Je kunt op elk tijdstip van de dag bij je trainer/coach terecht met vragen. Of het nu gaat over voeding, motivatie, je training of iets anders, je krijgt de hele dag door antwoord.

Kortom Fit Voorop is voor mij de perfecte keuze om in een relatief korte tijd weer fit te worden en te leren hoe ik in de toekomst hier het beste mee door kan gaan.

Petra: (personal training uden)

Leuk en het meest effectief van alles wat ik tot nu toe heb gedaan. Dat geldt ook voor de anderen die het programma volgden. Je ziet iedereen strakker en fitter worden. Het is echt een succesrecept.

Ik had verwacht dat het zwaarder zou zijn maar dat viel mee. Voor dit programma geldt echt: als je de regelt volgt zie je resultaat! Het volgen van de regels wordt heel makkelijk gemaakt door de dagelijkse coach terugkoppeling. Het voedingsadvies en de gerichte trainingen. Hierdoor weet ik nu ook hoe ik dit zelf kan vasthouden.

Thierry, Davy en Roel: super bedankt!

 

Luke: (personal training gemert)

Na een lange strijd met mijn gewicht en een jojo-leven door afvalshake’s en andere rommel heb ik de hulp ingeschakeld van Fit Voorop. Na het kennismaken en het zien van de resultaten van mensen werd ik nog meer geprikkeld om mijn best te gaan doen. Ik ben mijn 12 weken met ups en downs doorgekomen, maar ik kan nu wel trots zeggen dat ik ruim 25 kilo ben afgevallen en ik me een stuk zelfverzekerder voel over mijn lijf. Ik ben er nog niet, en ik zal ook zeker moeten blijven knokken om in shape te blijven, maar met de nazorg die geleverd wordt door Fit Voorop moet dat zeker lukken!

 

Janneke: (personal training uden)

Ik was bekend met fitness dus was wel benieuwd wat er nu anders was. Toen ik het voedingsschema kreeg dacht ik oké nu gaat het beginnen en was wel even wennen, maar ja als wat wilt bereiken moet je er wat voor over hebben.

Fase 1 vond ik best zwaar, maar je ziet jezelf met de dag veranderen dus daar haal je veel energie uit.

Het trainen met Roel vond ik geweldig hij is er zo actief mee bezig en pept mij elke keer weer op dat je de herhalingen kunt maken die je moet maken.

Kortom ik vond het erg gaaf en super om te doen en je leert nu dat je anders moet eten en jou energielevel blijft de hele dag door hetzelfde dat is gewoon geweldig. Aan te raden voor iedereen die resultaat wilt en jezelf fit wil blijven voelen.