DE SUCCESFORMULE

Bekijk de video, lees hieronder verder.

HOE WERKT HET?

We starten met een INTENSIEVE BEGELEIDING periode om de eerste stappen te zetten naar een GEZONDER, FITTER EN MOOIER LICHAAM! Dit betekent dat elke TRAINING een trainer meeloopt om jouw te begeleiden. Daarnaast begeleiden we je in deze intensieve periode met VOEDING. We gaan bekijken wat het beste bij jou past zodat het dit keer wel vol gaat houden en het ook nog eens leuk gaat vinden! Kortom passen we deze intensieve begeleiding volledig aan op jou zodat het bij jou als persoon gaat passen.

Wanneer jij via de intensieve fase jouw doelen hebt behaald bieden we de NAZORG om een terugval in oude gewoontes te voorkomen. De locatie van Fit Voorop beschikt over een stukje privé gym die alleen toegankelijk is voor leden. Wanneer jij jouw doelen heb bereikt krijg je toegang tot dit stukje gym om jouw SUPER RESULTATEN te kunnen ONDERHOUDEN.

Daarnaast biedt het programma van Fit Voorop nog vele extra’s zoals een maaltijden,- en boodschappen service. Ook beschikt het over eigen kookboeken en keuken om jouw van overheerlijke gerechten te voorzien. Met klap de vuurpijl worden er regelmatig kookworkshops georganiseerd om jouw te laten zien dat gezond eten lekker is!

zij gingen je voor!