DE SUCCESFORMULE

Bekijk de video, lees hieronder verder.

HOE WERKT HET?

We starten met een INTENSIEVE BEGELEIDING periode om de eerste stappen te zetten naar een gezonder, fitter en mooier lichaam. Dit betekent dat je elke TRAINING een trainer meeloopt om jouw te begeleiden. Daarnaast begeleiden we je in deze intensieve periode met jouw VOEDING. We gaan bekijken wat het beste bij jou past zodat je het vol kunt houden en ook het ook nog eens leuk gaat vinden! Kortom passen we deze intensieve begeleiding volledig aan op jou zodat het bij jou als persoon gaat passen.

Na deze intensieve periode bieden we de NAZORG die nodig is om niet meer terug te vallen in oude gewoontes. Het programma van Fit Voorop beschikt over een stukje privé gym die alleen toegankelijk is voor leden. Wanneer de intensieve begeleiding voorbij is krijg je toegang tot dit stukje gym om jouw RESULTATEN te kunnen onderhouden.

Daarnaast biedt het programma van Fit Voorop nog vele extra’s zoals een maaltijden,- en boodschappen service. Het beschikt over een eigen kookboeken lijn om jouw van overheerlijke te voorzien en worden er regelmatig kookworkshops georganiseerd.

zij gingen je voor!